Het Echa Team

Rob

Rob is zeer vakkundig en de beste op het gebied van personal training, personal group training en leefstijlcoaching. Hij stemt precies af op wat je nodig hebt en past zijn expertise en ervaring dagelijks toe bij Echa Health Studio. Hij bekijkt heel graag samen met jou wat ervoor nodig is om jouw doelen te behalen. Een kanjer, dat is Rob zeker. En kwaliteit is waar hij voor staat. Bij Rob ben je in goede handen.

Anne

Door haar jarenlange ervaring als personal trainer, leefstijl/mindset- en transformatie coach, fitness- en groepslesinstructrice weet ze precies waar zij jou mee kan helpen. De vele opleidingen en bijscholingen hebben bijgedragen aan de ervaren coach die ze nu is. Tijdens de mindset- en transformatie coaching ontdekt ze samen met jou waar je kracht zit, zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen. En tijdens de trainingen zorgt ze voor een prettige sfeer en dat jij jouw doel behaalt.

Jan

Jan geeft met heel veel plezier en passie personal group trainingen bij Echa. Hij geeft de lessen net dat beetje extra door bijvoorbeeld Boksen erin te verwerken. Een ding is zeker; als je een PGT bij Jan hebt gevolgd ben je voldaan en dat smaakt naar meer.

Als medeoprichter van Echa Health Studio vervult Jan ook de rol van procesbegeleider, achter de schermen. Samen met Rob en Anne zorgt hij ervoor dat alles soepel verloopt en dat de studio er tip top uitziet. Deze handyman heeft de gehele studio zowat zelf verbouwd!

Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag