Personal Group Training

Je traint in kleine groepjes, maximaal 8 personen, waardoor de Personal Trainer aandacht heeft voor jouw persoonlijke doelstelling. Je wordt gecoacht en gemotiveerd zodat je het maximale uit jezelf en de training haalt. De trainingen zijn zeer gevarieerd en alle spiergroepen komen aan bod, van cardio tot krachttraining. Samen werken we aan je doelen; dat is leuker en je haalt meer uit jezelf. Hier creëren we de Echa community, waarin jij je snel thuis zult voelen.

Power

De Power training is er om het lichaam sterker te maken en spiermassa op te bouwen. De combinatie van deze twee elementen vindt zijn oorsprong in het Powerliften en Bodybuilding. In deze trainingen focussen we vooral op compound oefeningen zoals de Squat, Pull up, Bench Press, Deadlift. Daarnaast worden deze aangevuld met andere oefeningen waardoor je sterker wordt en over het hele lichaam meer kracht en spiermassa opbouwt.

Athletics

Bij Athletics train je voornamelijk op een hoge hartslag doordat je tussen de oefeningen door weinig rust hebt. Je traint daarmee krachtuithoudingsvermogen en conditie. Deze training is intens, je gaat meer dan voldaan naar huis. De juiste verhouding van trainen en rust zorgt ervoor dat je keer op keer het maximale kan blijven geven en je zowel je aerobe als anaerobe systeem traint.

Strength & Conditioning

Dit is een mix van Power en Athletics. Alle oefeningen dragen bij aan het ontwikkelen van kracht en uithoudingsvermogen. Hier heb je profijt van in het dagelijks leven; een energiekere en krachtiger ‘jij’.

In de eerste periode zijn alle trainingen Strength & Conditioning. Op deze manier kun je van alle Echa trainingsvormen proeven en waarborgen wij een stukje veiligheid, zodat je lichaam kan wennen aan de nieuwe manier van trainen. Naarmate we verder zijn en jouw lichaam er klaar voor is, maken we een specifiek rooster met Power en Athletics.

Outdoor

Echa Outdoor is een Strength & Conditioning training in de buitenlucht. De Trainer gebruikt bijvoorbeeld losse attributen buiten op de plaats of we gaan erop uit. Dit kan zowel voor de studio als in het naastgelegen natuurgebied plaatsvinden. Hoe tof is dat?!

Wil jij werken aan een duurzame en gezonde levensstijl,
succesvolle mindset en een vitaal leven?

Personal Training

Personal Training is de meest effectieve manier van trainen. Bij Echa luisteren we naar jouw verhaal en analyseren we jouw situatie en behoeften. We begeleiden je, zodat jij bereikt wat je écht wilt. Je traint in een ongedwongen sfeer, doelgericht samen met jouw Personal Trainer. We richten ons op een duurzaam resultaat. Om dit duurzame resultaat te behalen is een combinatie van Personal Training en Coaching zeker aan te raden.

Personal Coaching

Tijdens een Personal Coaching traject kijken we samen op welk(e) gebied(en) je coaching zou kunnen gebruiken. Dit betreft de thema’s voeding, training en mindset. De coach sessies worden gegeven in onze fijne coachruimte of in de buitenlucht, de natuur in. Wij zorgen voor een veilige plek zodat jij tot rust komt en de regie over jouw leven (terug) neemt. Samen met jouw Personal Coach werk je aan een gezonde en gelukkige leefstijl. Ga jij voor de krachtigste versie van jezelf?

Echa Xperience

Boek nú jouw Echa Xperience