Echa

Missie

Bij Echa Health Studio staat een gezonde mindset en leefstijl centraal. Samen werken we met onze kennis en middels de juiste training en coaching naar jouw gewenste resultaat. Bouwen aan een community waar iedereen zichzelf is en ieder aan zijn/haar persoonlijke doel werkt. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het verdient om fit én gelukkig te zijn. Daar gaan we voor, niks minder!

Visie

Hoe we dat aanpakken? Door samen een duurzame en gezonde leefstijl te creëren die bijdraagt aan een succesvolle mindset en een vitaal leven. We starten met een Echa Xperience waarin we jouw wensen en behoeften uitgebreid bespreken. Met de Kickstart zetten we de eerste stappen in het behalen van jouw doelen. Tijdens 1-op-1 training, coaching en/of personal group trainingen werk je resultaatgericht in een prettige sport/coach omgeving. En de gehele Echa Journey wordt jij begeleid door ervaren Personal Trainers. Geen quick fix maar een leven lang plezier. Kijk bij ‘aanbod’ als dit je aanspreekt.

Wil jij liever zelfstandig aan de slag, heb je geen begeleiding nodig? Maar vind je het wel fijn en belangrijk dat je in een veilige en rustige sportomgeving traint? Dan is onze private gym iets voor jou. Kijk eens bij het kopje ‘private gym’. Wist je dat deze exclusieve studio alle dagen van het jaar is geopend en dat je met maximaal 3 anderen tegelijkertijd traint? Nooit te druk dus.

Echa staat voor: Vitaliteit Uitdaging Daadkrachtig Duurzaamheid Passie Plezier Community