Een jaar intensief begeleid worden op weg naar een gezonde Leefstijl gericht op voeding, training en mindset

Wat houdt het in:

  • 2x per week personal group training
  • 6x 1-op-1 coaching
  • 6x workshop met groep
  • iedere week persoonlijke feedback van je coach
  • iedere week een filmpje omtrent leefstijl
  • 24/7 contact met je coach voor al je vragen
  • een jaar lang gebruik van de app, o.a. om voeding bij te houden en te wegen op de speciale weegschaal (vet, spiermassa etc.)
  • niet geheel onbelangrijk: een hele fijne sfeer, op een plek waar jij je meteen thuis voelt!

NU is het moment om aan jouw fitste jaar ooit te starten. Een uniek leefstijlprogramma waarbij we jou met de beste coaches begeleiden naar een gezonde en duurzame leefstijl.

Meld je aan:

“Heel blij dat ik dit jaar mee heb gedaan met het Echa leefstijl programma. Hele leuke, fijne en leerzame workshops gehad. Ook de coachingsgesprekken waren fijn en veel van geleerd, je mag zelf aangeven of je coaching wil/nodig hebt op voeding of mindset, zo heb je de coaching en hulp waar jij het nodig hebt. Ook het 2x volgen van de personal groups training in de week is erg fijn met de personal trainer die bij elke oefening even meekijkt of het goed gaat of wat je eventueel beter kunt doen bij de uitvoering van de oefening. Ik ga dan dus ook zeker door met het sporten bij Echa!”

“Ik heb afgelopen jaar het leefstijlprogramma gevolgd bij Echa.

Waarbij ik me in de sportschool niet altijd helemaal op mijn gemak voelde, is dat bij Echa wel het geval. De zaal waar je sport is zo ingericht dat ik mij er heel erg op me gemak voel (geen spiegels, wat donkerder licht). Ook is het fijn om in een kleine groep te sporten, er is voldoende aandacht voor iedereen om de oefening goed uit te voeren. Er hangt een hele fijne sfeer. De coachingsgesprekken en workshops zijn erg fijn, samen met Rob en Anne werk je naar je doel toe, op een voor jou fijne en werkbare manier. Ik ben super blij dat ik dit programma heb gevolgd, heb veel geleerd en zou het iedereen aanraden!”

“De beste investering in mezelf die ik afgelopen jaar gedaan heb. Groei op zoveel vlakken maar vooral met meer kennis van en liefde voor mezelf.

Perfect teamwork van Rob en Anne. De nuchtere Rob met praktische tips, planning en structuur versus de sensitieve Anne, mental coach die zo door de harde buitenlaag heen prikt, waardoor je open komt te staan voor innerlijke groei. Met een lach en een traan.
Een mooie match, want ik heb geleerd dat structuur en planning key zijn en daardoor juist ruimte is voor variatie en af en toe de teugels laten vieren. Daardoor voelt het niet als dieet, het is geen dieet, het is een lifestyle change. Waarbij de juiste mindset en handvatten juist als het moeilijk is gegeven worden waardoor je fysiek en mentaal sterker wordt. Met kleine stapjes maar met meer inzicht en daardoor (hopelijk) blijvende verandering.

Beiden hebben immer een luisterend oor en zijn altijd oordeelloos over je acties en misstappen. Coaching door Rob en Anne gaf mij de handvatten voor het bewandelen van de weg naar blijvende verandering en groei om de beste versie van mezelf te kunnen worden (work in progress ????).

De groepsessies waren een eye-opener. Eerlijk, open, herkenning, vertrouwen en met een gezonde dosis humor onderling, want fouten maken mag, daar kun je van leren en zo leerden we ook als groep van elkaar. Ik vond het bijzonder dat ik deelgenoot mocht zijn van dit mooie reisgezelschap op deze journey naar onszelf. Bedankt dat ik deze reis met jullie mocht maken!”

Meld je aan: